Børn, der går i 4. - 6. kl. kan tilmelde sig en af Ungdomsskolens Juniorklubber. En Juniorklub er ikke en SFO, men et værested, hvor børnene kan komme og gå, som det passer dem.

Klubben er åben, hver eftermiddag mellem 14 og 17, men holder lukket i alle skoleferier. Tiderne kan ændres efter behov i den enkelte klub.

Aktiviteter
I klubben kan medlemmerne deltage i forskellige aktiviteter. Vi spiller bl.a. billard, bordtennis, bordfodbold, airhockey, computer, playstation, wii og alm. spil. Der er fodbold, håndbold og sjove lege indendørs eller udendørs. I det kreative værksted arbejder vi med smykker, glas, bolcher, malerier, masker, fuglekasser, m.m.

Mad
Der er altid frisk frugt og koldt vand i klubberne. Hver eftermiddag serveres et let måltid mad. Det kan være groft brød, en sandwich, salat, pizza, frugt og grøntsager. Dette er betalt via kontingentet. Menuen er inspireret af både børn og voksne og tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens 8 madråd. Al mad i klubben skal spises i cafè-området af hensyn til rengøringen. Husk, hvis dit barn er sulten klokken 12, at give det en madpakke med.

Medindflydelse
Som medlem har alle  medindflydelse på de ting, vi tilbyder. Vi har valg til Klubrådet den første uge i hver sæson. Klubrådet er med til at bestemme, hvad der skal ske i klubben.

Ud af huset
Juniorklubben laver også ture ud af huset. Her tager vi f.eks. i biografen, i bowlingcenteret, til sportsturneringer mod andre juniorklubber eller besøger andre klubber osv. Der vil ofte være brugerbetaling på disse aktiviteter.

Månedsbreve
Klubben sender brev med hjem en gang om måneden. Heri fortælles om planerne for den næste måned og anden information.

Hjemmeside
Klubben har sine egne sider på adressen www.ungthisted.dk. Her ligger billeder fra vore aktiviteter og praktisk information.

Forsikring
Medlemmer som er uheldige at volde skade på egne eller andres ting, er henvist til at søge erstatning hos familiens forsikringer eller selv betale for skaden. Klubben har ingen fælles forsikring, der dækker !

Tilmelding og betaling
Det koster 300,- kr. pr. måned at gå i Juniorklub. 

Du kan tilmelde og betale for dit barn på 2 måder.

1. Tilmelding og betaling via Thisted kommunes pladsanvisningssystem.

Girokort bliver tilsendt og betaling sker pr. måned

2. Via blanket

Girokort bliver tilsendt og betaling sker pr. måned

Udmeldelse

Sker enten via Pladsanvisnings systemet eller via blanket

Der er 1 måneds udmeldelses frist, enten til den 1. eller 15.

Klubregler
I Juniorklubben forventer vi, at alle opfører sig ordentligt. Dette er nødvendigt for, at klubben kan være et hyggeligt sted at komme for alle.


På gensyn i en af Juniorklubberne

Ungdomsskolen