Tag knallertkørekort hos Thisted Ungdomsskole

KNALLERTKØREKORT

SÅDAN FÅR DU KNALLERTKØREKORT

Der er 100% mødepligt til alle timer

  1. Du kan tilmelde dig holdet når du er 14 ½ 
  2. Du tilmelder dig KNALLERT INTRO (Risikoforståelse & Førstehjælp).
  3. Når du har gennemført førstehjælp og risikoforståelse, starter du til køreundervisning og teori. Du får udleveret undervisningsplanen til risikoforståelsen 
  4. Teori- og køre undervisningen tager 3 uger. Undervisningen er 2 aftener om ugen, ex mandag teori fra 16.30-19.50 tirsdag kørsel fra 17.30-20.50, vi har også hold tirsdag/onsdag og onsdag/torsdag
  5. Der er 100% mødepligt til alle timer for at blive indstillet til teoriprøve og praktisk køreprøve

Helt Praktisk

  1. Du betaler for hele forløbet, når du tilmelder dig KNALLERT INTRO. De 900 kr. dækker knallert intro, teori og kørselsundervisning.
  2.  Hvis du ikke har mulighed for at benytte online tilmelding og betaling kan du også tilmelde og betale via mobile pay eller bankoverførsel. Betal 900,- til mobile pay nummer 977647  - husk at skrive navn og fødselsdato på eleven, så tilmelder vi til det næste ledige hold.

Til forældrene

Thisted Kommune har ingen elevforsikring. Det betyder, at elever, der deltager i knallertundervisningen, og som er så uheldige at pådrage sig personskade (fx tandskade eller andet) ikke er omfattet af en forsikring gennem Thisted Kommune. Derfor skal eleven være dækket af familiens egen ulykkesforsikring.

Vedrørende skade på elevens egne ting henvises til familiens egen indbo-/familieforsikring, og forholder en elev skade på en anden elevs ting henvises til skadevolders families indbo-/familieforsikring, som også dækker ansvar.

Inden opstart til knallertintro bliver der sendt en SMS med en samtykkeerklæring, som skal godkendes.

 

Hvis du er testet ordblind, så kender du sikkert platformen NOTA. Herfra skal du hente hæftet/materialet. Sikkertraffik

LINKET Dertil ser sådan ud: https://sikkertrafik.dk/knallert/

LISBETH OVERGAARD
S: Administrativ medarbejder - Specialist i Knallertundervisning

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, betaling, holdundervisning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på 99 17 20 92. Ring også gerne, hvis der er særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på, eller der er brug for ekstra hjælp til teori eller kørsel. Så kan vi give informationen videre til underviserne.

Skolegade 8B, 1. - 7700 Thisted

ungdomsskolen@thisted.dk

Vi træffes bedst:
man. - tors. 09.00 - 14.00, fre. 09.00 - 13.00
eller efter aftale. tlf. 9917 2092

Spørg efter Lisbeth