Et efter-skole-tilbud for alle børn i 4.-6. klasse, der vil komme efter skoletid og hygge med kammeraterne.

Juniorklubberne

Juniorklubberne i Thisted Kommune er for alle skolebørn fra 4.-6. Klasse

Vi er et ‘efter skole’ klubtilbud, hvor børnene kan komme efter skoletid og hygge med kammeraterne i trygge rammer. Vi er ikke en SFO, men et værested, hvor børnene kommer og går, som det passer dem.

Vi har klubber i Thisted, Hannæs, Hanstholm, Snedsted, Bedsted og Hurup og er en del af Ungdomsskolen i Thisted Kommune.

Der er gode voksne omkring børnene og god tid til det enkelte barn. Hver dag serverer vi et sundt måltid mad, og ellers er det op til børnene at kaste sig over det væld af aktiviteter, som vi tilbyder. Vi har skønne klublokaler med wii, playstation, e-sport, bordtennis, bordfodbold og plads til både kreative aktiviteter og fysisk udfoldelse. Vi spiller bold, laver aktiviteter i hallen og har kreative eftermiddage med smykker, bolcher og malerier. Vi tager også på udflugter, skovture og ture til skatehallen. Vi holder både sommerfest og juleafslutning, tager i biografen og lægger i det hele taget stor vægt på det sociale. Her er super muligheder for både at lære nye ting, få nye venner og kaste sig over nye interesser.

Juniorklubben er det naturlige næste skridt, når børnene er klar til at stoppe i SFO. Her er der lidt friere rammer, og det forventes at børnene er en smule mere selvkørende og kan begå sig.

TILMELDING OG PRISER

Tilmelding og afmelding til juniorklubben foregår via pladsanvisningen ved Thisted Kommune. Det koster 300,- pr. måned at være indmeldt i juniorklubben.

 

Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan benytte pladsanvisning kan du til- eller afmelde dig ved at benytte disse blanketter :Iindmeldelsesblanket-juniorklub.pdf/ Udmeldelsesblanket til Juniorklubben 2023.pdf.

Du har også mulighed for at købe klippekort til juniorklubben. 10 klip koster 200 kr og betaling sker kontant eller via mobile pay ved at henvende dig i klubben. Husk at skrive navn og fødselsdag på barnet, du betaler for

Ungdomsskolen

Kontaktinfo

Ungdomsskolens administration

Skolegade 8b

7700 Thisted

Telefon: 99 172092

ungdomsskolen@thisted.dk

 

VORES UNGE SIGER:

 

“ I skolen er der hele tiden opgaver og en masse man bare skal gøre.

Derhjemme er der lektier, søskende og nogle forpligtigelser, som godt nok er anderledes end i skolen….

Når man er i Ungdomsklubben slapper man af og hygger sig på en anden måde ”