Kære forældre til unge i klubben

Kære forældre,

 

Vi har en gang om ugen den store fornøjelse at åbne dørene til vores ungdomsklub for nogle fantastiske unge fra Hanstholm, Klitmøller og Ræhr. Vi sætter stor pris på alle de unge, der kommer, og er glade for at have dem hos os.

 

Ved vores seneste klubaften oplevede vi mere uro end vi plejer. Vi har også bemærket flere drillerier mellem de unge, herunder nogle drillerier, der begynder at blive træls. Der er også nogle aktiviteter, der bliver lidt for vilde... Det er vi kede af.

 

Klubben skal være et fristed, hvor unge fra hele Hanstholm og oplandet kan komme og være sammen og hygge sig. Vi står klar med et bredt udvalg af aktiviteter og dygtige medarbejdere, og vi tror fuldt og fast på, at de unge kan have de bedste timer i døgnet, når vi er sammen i klubben.

 

Det er vigtigt, at de unge tager ejerskab til klubben som deres fritidstilbud. De må gerne have fornemmelsen af, at klubben er noget, de er med til at værne om, og at det er et godt tilbud.

 

Hvis de unge keder sig i klubben, er det vigtigt, at vi starter en dialog om, hvad vi kan gøre for at forbedre det. Kontakt klublederen, hun lytter gerne og er åben for idéer og feedback. Det ville også være godt, hvis I voksne talte med de unge om dette emne.

 

Hanstholm har lange og gode traditioner med klubben, og vi håber, at I forældre vil tale med jeres unge om vigtigheden af, at vi har en klub, hvor alle samarbejder godt for at tingene lykkes, og hvor alle kan have det godt med hinanden.

 

I den nærmeste fremtid vil Marie selv være mere til stede i klubben end hun plejer. Hun håber at få mere snak med de unge om udfordringen og forventer, at vi snart har en endnu bedre klub i Hanstholm.

 

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer for at skabe en endnu bedre kluboplevelse for vores unge.

 

Venlig hilsen,

 

Søren Ottosen                                            Marie Søgaard

Afdelingsleder Ungdomsskolen                   Klubleder Hanstholm