Ungdomsskolens administrative team har lavet hyttegrupperne. Der var mange unge som gerne ville med også mange flere end vi havde pladser til, så mange unge er desværre skuffede. De som har fået pladser, er de som tilmeldte sig og betalte først. Nogle gange var det blot halvdelen af dem som gerne ville bo sammen i en hytte. Det har været nødvendigt at bryde mange hyttelister op og lave nye grupper. Rigtigt mange unge er endt i anden gruppe end de oprindeligt havde ønsket.

Hvis den nye hyttesammensætning betyder at du ikke længere vil deltage i VIGSØTUREN, så får du selvfølgelig dine penge tilbage og din plads gives til en anden. Hvis du ønsker at framelde, så gør det hurtigst muligt til LO@Thisted.DK. Tilbuddet om at kunne framelde sig omkostningsfrit gælder indtil den 11. september klokken 23.59

Det har været et stort arbejde at få hyttelisterne til at gå op.

Hvis du er placeret i en 9 eller 7 personers hytte, men det er faktisk kun sengepladser til 6. I skal aftale i Hyt-ten er så, hvem der tager ekstra madrasser med. I skal også beslutte hvem der tager ekstra service (tallerk-ner gafler – knive – skeer) med.

Se hyttelisterne